Voucher pc garage in stil Hollywood trailer

cod reducere pc garage
Voucher pc garage NB8JL9NN

Voucher pc garage in stil Hollywood Trailer este inspirat chiar de un trailer de film.

Undeva pe la mijlocul lui ianuarie anul acesta, mi-a aparut la notificari pe IMDB, trailerul la John Wick: Chapter 3. Cine a vazut celelalte 2 capitole, sunt convins ca arde de nerabdare sa vada cum va iesi John (interpretat excelent de Keanu Reeves) din incurcatura aparent imposibil de rezolvat, in care a intrat la finalul celui de-al 2-lea capitol.

Am urmarit traileru impreuna cu baietelul meu si ne-a placut foarte mult. La un moment dat, mai exact la secunda 44, atentia mi-a fost amplificata de titlul „THIS SUMMER„.

Dupa ce am vizionat trailerul mi-a venit o idee. Ce ar fi sa ii arat baietelului meu, ca si noi putem crea un text care sa arate la fel cu cel din trailer.

Cea mai rapida solutie pentru acest task a fost After Effects. Am creat un background intunecat cu un orizont luminos. Pentru asta am folosit pluginul Optical Flare de la videocopilot.net

Pentru text am folosit Element 3D tot de la videocopilot.net. Nu cred ca mi-a trebuit mai mult de jumatate de ora sa ajung la un rezultat satisfacator. Baietelul meu a fost foarte fericit sa vada pas cu pas, cum am rezultatul pe care ni l-am propus. Evident, la momentul respectiv, demonstratia a fost facuta pe textul „THIS SUMMER”.

Ideea de a pune codul voucher pe el mi-a venit azi. Faceam putina ordine printre lucrarile mele din ultima perioada si am dat peste acest setup. Si cred ca arata foarte bine in stil Hollywood Trailer.

Nu am timp acum, dar mi-am plantat in minte sa experimentez o varianta animata. De indata ce voi avea rezultate multumitoare, voi posta un update la acest articol catre canalul nostru de youtube

NB8JL9NN este un voucher pc garage cu ajutorul caruia poti primi reducere la cumparaturile tale pe saitul pcgarage.ro

Voucherul afisat pe un browser 3D

voucher pc garage
Voucher PC Garage NB8JL9NN

Voucherul afisat pe un browser 3D.

Dupa ce am terminat de postat articolul de ieri, am ramas cu gandul la ideea de baza a imaginii. Am deschis After Effects-ul si am reinceput experimentele pe acel setup. Dupa vreo ora a inceput sa mi se contureze in fata imaginea pe care o vedeti mai sus.

Practic, am folosit doar setup-ul de baza, fundalul, setarile camerei virtuale si sursele de lumina. Din joaca am adaugat diverse elemente grafice. Incet, incet am ajuns la ideea unul browser web 3D. Voucherul afisat pe un browser 3D mi s-a parut o idee interesanta. Bara URL a browserului si fereastra in care apare scris codul voucher NB8JL9NN, sunt obiecte 3D create separat de fundal. La fel este si butonul pe care scrie „Copiaza codul”

Obiecte 3D sunt si textele din URL, codul si textul de pe buton. Textura metalica de fundal a ramas aceeasi cu cea din imaginea de ieri. Arata prea bine in combinatie cu celelalte elemente glossy.

Am repozitionat camera si am ajustat putin distanta de focus si apertura. Mediul de lumina „Physical Environment” a trebuit si el repozitionat odata cu pozitia camerei. Asta pentru effectul de gadget negru glossy sa nu lipseasca.

M-am grabit sa o postez pe net, dar imediat ce termin aici, ma bag iar in After Effects. Vreau sa creez o scurta animatie folosind aceasta configuratie.

Mai tarziu voi adauga un update la acest articol cu link-ul de Youtube unde o puteti vedea.

Atunci cand cumperi gadeturi de pe saitul pcgarage.ro primesti un discount de 1% daca folosesti codul NB8JL9NN

Codul voucher pc garage scris pe o placa metalica

voucher pc garage NB8JL9NN
Voucher PC Garage NB8JL9NN

Wallpaper minimalist ce contine voucherul NB8JL9NN

Codul NB8JL9NN este scris cu majuscule narrow negre, glossy, pe o placa metalica cu mici imperfectiuni.

Dedesubt este afisat saitul nostru – voucherpcgarage.net

Textura metalica din background face parte din pachetul Pro Shaders 2 de la videocopilot.net

Imaginea este monocroma, alb-negru. Un efect placut discret, care care confera o doza de realism in plus imaginii il ofera activarea optiunii „depth of field”. Acesa optiune o gasiti la camera virtuala din After Effects. Desi aceasta optiune prelungeste simtitor timpul de randare. Totusi nu ezit sa o folosesc ori de cate ori ii simt necesitatea. Dar pe un computer puternic, acest efect este rezolvat relativ usor.

Eu folosesc pentru randari 3D o placa video ASUS GTX 1080 Ti. A fost luata chiar de la pcgarage.ro in urma cu mai bine de un an. Plugin-ul Element 3D sub After Effects si programul de editare 3D – Blender 3D se bucura din plin forta bruta a lui GTX 1080 Ti. Asa ca o recomand cu toata caldura celor care au asemenea preocupari. Ba mai mult, ultima versiune Blender 3D poate lucra impreuna cu procesorul computerului. Scurteaza astfel timpul de randare si mai mult.

Aceasta imagine a fost creata in After Effects & Element 3D de la Videocopilot. Ideea generala a imaginii mi-a venit undeva in vara anului trecut. Experimentam diverse combinatii in Element 3D. Am pastrat „setup-ul” pentru viitoare aplicatii si proiecte. Asa ca acum l-am scos de la naftalina si l-am aplicat pe codul voucher. Si mi se pare ca arata cool!

Wallpaper minimalist ce contine voucherul NB8JL9NN intr-o varianta animata 3D. Aceasta ar putea fi realizat foarte usor plecand de la acest template.

Scotandu-l al lumina dupa aproape un an, vad in acest setup o mica sursa de ispiratie pentru experimentele viitoare. De indata ce ma trazneste o idee noua in legatura cu acest setup-template o voi posta aici pe blog.

Foloseste acest cod voucher ca sa primesti reducere de pret la comenzile tale pe saitul pcgarage.ro

Codul voucher pe un cerc futuristic

voucher pc garage

Un cerc futuristic care poate fi orice: de la un display al unui gadget dintr-un film SF pana la un portal care te transporta in alta dimensiune.

Codul de reducere NB8JL9NN este plasat in interiorul cercului sub un cod de bare. Combinatia de negru si rosu cat si designul elementului circular mentin atentia privitorului.

Imaginea de baza am realizat-o acum cativa ani din joaca, ca un mic experiment in Adobe Illustrator. De cateva ori am folosit variatiuni ale ei pentru diverse proiecte grafice. M-am gandit chiar si la o varianta animata. In cazul in care ma va lovi inspiratia, voi intra in After Effects ca sa o pun in aplicare.

Pentru un mic discount la comenzile tale pe pcgarage.ro, foloseste voucherul PC Garage NB8JL9NN

Codul voucher format din multe etichete colorate

voucher pc garage

Codul voucher NB8JL9NN format din multe etichete colorate agatate de sus. Un sir de 8 etichete agatate ce contin fiecare in parte unul din caracterele care formeaza voucherul pc garage.

Imaginea este realizata in Blender 3D si este un concept template simplu creat de mine cu ani in urma, pe care il folosesc pentru diverse proiecte de marketing si publicitate.

Etichetele colorate nu sunt perfect aliniate. Acestea se suprapun atat cat textul sa poata fi citit. Materialul folosit este o simulare de plastic, putin „glossy” care reflecta obiectele alaturate. Fundalul alb permite asezarea etichetelor colorate pe orice alt fundal cu putina munca in Photoshop sau orice alt program pentru editarea imaginilor.

Imaginea este disponibila la rezolutie 1920 pixeli si poate fi folosita ca wallpaper.

Pentru un mic discount la comenzile tale pe pcgarage.ro, foloseste voucherul PC Garage NB8JL9NN

Voucher NB8JL9NN modern intro albastru

voucher pc garage

Imagine abstracta pe fundal albastru ce contine cod voucher NB8JL9NN. Face parte dintr-o animatie 3D de tip intro. Aceasta a fost realizata in After Effects + plugin-urile Trapcode Form & Lens Flare. Codul voucher apare dintr-un sir de caractere aleatorii suprapuse, care pe masura iau distanta unele fata de celelalte in pozitia in care pot fi citite, ajung si la caracterele care formeaza codul. Textul este dublat de unul oblic dar care este in afara campului de focus al camerei. Campul de particule din fundal este generat cu Trapcode Form si este „afectat” de campul de profunzime ingust al camerei virtuale.

Linia albastra de sub text este un „lens flare” realizat cu ajutorul pluginului de la Videocopilot si are in spate un mic script care face raza de lumina sa vibreze (ma refer la varianta animata).

Imaginea este disponibila la rezolutie 1920 pixeli si poate fi folosita ca wallpaper.

Pentru un mic discount la comenzile tale pe pcgarage.ro, foloseste voucherul PC Garage NB8JL9NN

Codul voucher NB8JL9NN intre random 0 si 1

voucher pc garage

Codul voucher NB8JL9NN intre numere random 0 si 1. Codul este afisat pe un ecran albastru pixelat, intre multe cifre zero si unu generate aleator. Pentru a intelege si mai bine aceasta imagine, va invitam sa vizualizati animatia de mai jos. Imaginea de mai sus a fost extrasa din aceasta scurta animatie. Animatia a fost realizata in After Effects.

Codul binar aleatoriu este creat cu ajutorul functiilor de baza din After Effects > Text Animator. Nu este folosit nici un script special.

Pentru reducere de 1% la pcgarage.ro folosti voucherul PC Garage NB8JL9NN